POROČNE TORTE

VESELI ME, DA SEM LAHKO DEL VAŠEGA POROČNEGA DNE. VAŠE ZGODBE SO MOJA INSPIRACIJA ZA USTVARJANJE.

POD FOTOGRAFIJAMI SI LAHKO OGLEDATE INFORMACIJE GLEDE NAROČILA POROČNE TORTE.

 

POROČNA DARILA

Svojim gostom na poroki lahko podarite sladko darilce. Izbirate lahko med cakepopsi, bundt cake in personaliziranimi piškotki.

Individualno pakiranje z majhnim posvetilom. 

Cena odvisna od velikosti naročila in kreacije. 

Sprejem rezervacij.

Rezervacije za poročne torte sprejemam s tekočim letom poroke. Prosim, če se za rezervacijo odločite takat, ko ste se že odločili zame. Če pa vam okusi tort ne bodo ustrezali, se seveda lahko premislite- vsako spremembo mi javite čimprej.

Testiranje okusov.

Testiranje okusov tort poteka meseca marca in aprila, točen termin dobite 2 tedna prej. Izberete si lahko 4 ali max 5 različnih okusov (nasvet: fino je, da izberete različne kreme in sadje, saj boste tako lahko primerjali med seboj in videli kaj vam ustreza). Malih slaščic se ne da poskusit, razen če bo vaše naročilo sestavljeno samo iz teh. Ker nimam slaščičarne, se testi okusi opravijo v določenih terminih, na katere povabim več parov. 

Plačilo.

Celotno plačilo se opravi najmanj teden dni pred poroko. Test okusov se poravna na dan testiranja.

Dostava.

Poročne torte, ki so večje kot 35kos dostavljam po vsej Sloveniji. Manjša naročila samo do Ljubljane. Vse torte lahko tudi sami prevzamete pri meni, jaz pa vam zagotovim hladilne boxe, ki jih morate vrniti v roku 3 dni na lokacijo Pcakes. 

Dogovor.

Po testiranju okusov vam bom posredovala dogovor. Prosim, če ga skrbno preberete in potrdite. Manjše spremembe se lahko opravijo še mesec dni pred poroko (recimo če se zmanjša število gostov, kak okus,...), večje spremembe pa so možne le, če termin ni polno zaseden. 

Zasedenost terminov.

Na vikend sprejemam omejeno količino naročil, zato se lahko zgodi, da tudi vašega ne bom mogla sprejeti.

Cena.

Cena poročne torte je 4,00-4,50eur/kos (25kos in večnadstropne). Vključena je osnovna dekoracija s premazom torte in naravno dekoracijo- sadjem, preprostim zelenjem. Vsa ostala dekoracija se doplača (cvetje, tičina masa, zahtevna papirnata dekoracija). Dostava poročne torte na lokacijo je 0,6eur/km od lokacije Pcakes (Blejska Dobrava 63c,4273 Blejska Dobrava). Pokušina okusov je 10-15eur/par (odvisno od števila okusov). Cene za ostale slaščice si lahko ogledate v ceniku. Cena za enonadstropne manjše poročne torte je zapisana v ceniku (pri takšnih naročilih ni testa okusov).

 

PROSIM, ČE MI OB NAROČILU SPOROČITE NASLEDNJE INFORMACIJE:

- datum, lokacijo in število gostov

- kdo sta (stavek ali dva, kaj rada počneta v življenju, kaj vaju veseli) 

- fotografijo torte, ki vama je všeč (to bo samo za predstavo, ali se lahko pri sodelovanju "ujamemo")

- moodboard oz. inspiracije za poroko (barvna lestvica, obleka, cvetje in dekoracija)

- želje glede sladkega naročila (torta, slaščice ali sladka miza)

- 4 okuse iz kolekcije okusov, ki se vama dopadejo 

- ali boste potrebovali dostavo na lokacijo

- kakršnakoli posebnost ali zanimiva želja

 

Hvala za zaupanje in se veselim, da se spoznamo.