Poročni dan vključuje tudi sladke dodatke in vesela sem, če sta si za ta pomemben dan izbrala mene.

Hvala.

Rezervacije za poročne torte začnem sprejemati s tekočim letom poroke. Na vikend sprejmem omejeno količino porok, zato se zna zgoditi, da na vajin dan ne bom prosta. Če pa se ujamemo, vaju prosim, da mi posredujeta nekaj pomembnih informacij.

Poleg datuma, lokacije in števila svatov, mi je najpomembnejše, da izvem nekaj o vaju. To mi omogoča, da dobim občutek kdo sta in kaj vama je všeč.  Vaše prisrčne zgodbe mi polepšajo dan, zato vaju prosim za nekaj besed.

Poleg vajine zgodbe me inspirira tudi vizualna podoba poroke (obleka, šopek, vabila, lokacija, dekoracija,..),zato mi ti opisi pridejo zelo prav.

Prosim, če mi napišeta tudi, ali vaju zanima samo naročilo torte ali še kakšnih manjših sladic. Nujno je, da mi povesta, ali potrebujeta tudi dostavo, saj to opravljam sama.

Ob naročilu mi lahko pošljeta tudi primer torte, ki vama je všeč. Do srečanje bom za vaju pripravila predlog kreacije, ki ga bomo skupaj še dodelali. Spodaj si lahko ogledate dosedanje kreacije tort.

Vse informacije glede stroškov vajinega poročnega naročila lahko najdete tukaj. Če razmišljata o naročilu slaščic si oglejta še te informacije.

Naslednji korak je srečanje na testiranju okusov. V mesecu marcu, aprilu (včasih tudi maju-za jesenske poroke) imam okoli 5 terminov namenjena testiranju poročnih tort. Povabim vaju dva tedna pred testiranjem, če ne utegneta, posredujem nov termin. Testiranja bodo na Bledu v luštnem lokalu, kjer bomo ob dobri kavi dorekli vse podrobnosti. Dobimo se individualno, da se lahko bolje spoznamo.

 Vse okuse najdeta tukaj, več slik z okusi pa na socialnih omrežjih. Za test si lahko izbereta max 5 okusov. Testira se samo torte, manjše sladice samo v primeru, da bo vajino naročilo sestavljeno samo iz teh.

Po srečanju posredujem dogovor o naročilu, ki ga morata čimprej potrditi. 2 tedna pred poroko večje spremembe niso več mogoče, razen če tremin ni prezaseden. Dva tedna pred poroko se opravi nakazilo, v tednu pred poroko, pa se slišimo samo še za kakšno malenkost.

Za boljšo preglednost sem pripravila ta OBRAZEC, ki ga izpolnita in pošljita ob povpraševanju.

 

Hvala za zaupanje in se veselim, da se spoznamo.

Vse sladice in fotografije (če ni zapisano drugače) so moje delo.

petrascakes@gmail.com

040 342 371