23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

Darilni bon za CakeYourStory Magazine Zima 23/24

Idealno darilo za vsakega ki rad ustvarja v kuhinji – darilni bon za virtualno spletno revijo z raznolikimi recepti, ustvarjalne podjetniške zgodbe, ideje za dom in še več…

23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

Že peta izdaja CYS Magazine! Vsebuje 6 noro dobrih receptev, ki vam bodo polepšali zimski praznični čas: “cinnamon rolls” piškoti, kokosove lučke, bananina torta, kozarčki črni gozdiček, slastna pomarančna torta z začimbami in najbolj božični speculaas čizkejk!

V reviji boste spoznali Patricijo – Cimetovo dekle, ki ustvarja naravne torte brez jedilnih barv in tičine mase. Njene močne vrednote so jo oblikovale v ustvarjalko, ki ustvarja v skladu z okoljem in se trudi da ob tem skrbi za naravo.

Če še ne veste kaj podariti vašim najbližjim za darilo, vas v reviji čakajo štirje krasni predlogi za praznično obdarovanje. Slovenske ustvarjalke bodo poskrbele za najbolj srčna in unikatna darila.

Na dolgo in široko sva pisala o peki biskvitov in vseh problemih, ki lahko ob tem nastanejo. Nasveti, ki jih boste našli v CYS Magazine vam bodo sigurno prišli prav!

Kristina iz Story on a plate pa vam bo povedala vse o njenih foto ozadjih, ki vam bodo sigurno prišli prav pri fotografiranju vaših izdelkov.

Bojana, minmalistična CYS ustvarjalka vas popelje v njen svet sladkega ustvarjanja.

DARILNI BON za revijo dobite v obliki PDF-ja na vaš e-mail naslov, ki obdarovancu omogoča da do interaktivne revije dostopa skozi svoj profil, ki si ga ustvari v Pcakes ustvarjalnici.

 

 

Pcakes tečaji
Spletna trgovina
Butično naročilo