23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

Darilni bon za CakeYourStory Magazine Pomlad 24

Idealno darilo za vsakega ki rad ustvarja v kuhinji – darilni bon za virtualno spletno revijo z raznolikimi recepti, ustvarjalne podjetniške zgodbe, ideje za dom in še več…

23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

V pomladni izdaji dobite 6 slastnih receptov: čokoladni kolači z gozdnimi sadeži, cake tart jagodka s čokoladnimi piškoti, torta pistacija z malinami, limonini krofki z mandlji, pita z rabarbaro in mandljevim nadevom “frangipane”, čokoladni piškoti z malinino kremo.

Skozi pogovor se nam predstavi krasna ustvarjalka Špela iz Sweet Art by Špela, ki je mojstrica v izdelovanju figuric in tort različnih oblik. Njeni okusi vsebujejo nore kombinacije kot so pasijonka z lešnikom in različne teksture s hrustljavimi dodatki in svilnatimi kremami.

V reviji boste dobili tudi uporabno znanje za ustvarjanje – kako pravilno izračunat sestavine za različne velikosti tort in spoznali boste sadno čokoladno kuverturo Valhrona Inspiration.

V duhu prihajajočih praznikov v mesecu marcu pa se v reviji predstavijo tudi slovenske podjetnice, katerih izdelki so idealno darilo za vse super ženske.

CYS Ustvarjalka Hana Šinko vas bo presenetila s svojo mladostno zagnanostjo in željo po učenju in ustavarjanju sladkih dobrot.

DARILNI BON za revijo dobite v obliki PDF-ja na vaš e-mail naslov, ki obdarovancu omogoča da do interaktivne revije dostopa skozi svoj profil, ki si ga ustvari v Pcakes ustvarjalnici.

 

 

Pcakes tečaji
Spletna trgovina
Butično naročilo