23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

Darilni bon za CakeYourStory Magazine Jesen 2023

Idealno darilo za vsakega ki rad ustvarja v kuhinji – bon za virtualno spletno revijo z raznolikimi recepti, ustvarjalne podjetniške zgodbe, ideje za dom in še več…

23,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 23,90 .

V jesenski izdaji dobite 6 krasnih receptov: Lešnikova tortica z malinami in čokolado, “Cheesecake”- Limonin mousse s kremnim sirom na piškotasti podlagi z robidami in sadnim ganašem, Bučni kolački s pomarančo in čokolado, Torta “na glavo” s karameliziranimi hruškami in ingverjem, Kozarčki – Jogurtov mousse in cremeux črnega ribeza, Cupcakes s praženimi jabolki in kremnim sirom.

V zanimivem in čokoladno obarvanem pogovoru boste spoznali Niko, ki svojo sladko zgodbo ustvarja pod blagovno znamko Bon Bon Čokoladni Atelje.

Naučili s eboste nekaj novega o kavi s Polono iz pražarne Kolektiv22.

V reviji se predstavi tudi cvetlična ustvarjalka Travniška – Mateja ustvarja s cvetlicami, ki jih sama vzgaja ali nabere v naravi. Z nami je delila tudi mini DIY – luškano bučko s cvetjem.

Liofilizirano sadje in njegovo uporabnost pa predstavijo Majini Hrustljavčki, ki ponujajo cel spekter različnega sadja.

Da bo vaša kuhinja vedno lepo organizirana in pospravljena pa poskrbi Amela, ki stoji za podjetjem Organizacija s stilom.

Tudi v tej izdaji se predstavi CYS Ustvarjalka Tina, ki ustvarja neverjetne kreacije z ročno izdelanim cvetjem in luštne makarone.

Ne bo pa zmanjkalo tudi dodatnega znanja za ustvarjanje- kako tortnim polnilom dodati hrustljava polnila.

 

DARILNI BON za revijo dobite v obliki PDF-ja na vaš e-mail naslov, ki obdarovancu omogoča da do interaktivne revije dostopa skozi svoj profil, ki si ga ustvari v Pcakes ustvarjalnici.

 

 

Pcakes tečaji
Spletna trgovina
Butično naročilo