CAKEPOPSICLES

V nedeljo sem bila na morju. Ja, res! Enodnevni izlet sem izkoristila za prijetno lenarjenje, načrtovanje prvomajske Islandije in fino druženje. Na morju že vse lepo cveti in ravno te cvetlice in barve so bile moja ispiracija.

2018-03-27 08.45.14 1.jpg
popsicle

To ni sladoled, ampak cake pops (dvojna velikost) v obliki lučke. Meni so super, ker so dovolj veliki, da lahko na njih fino ustvarjaš :). 

popsicle
2018-03-27 08.45.15 1.jpg

Kot ste verjetno opazili, sem pred kratkim spremenila svojo grafično podobo. Prvotni logotip ni več odražal mojega dela in vizije. Zaželela sem si nekaj modernega, minimalističnega, a da ima vseeno pomembno zgodbo. Logotip je delo dveh super punc iz Wedesignstuff, ki sta me s svojim profesionalnim in izvirnim pristopom res navdušile. Tako sta Karmen in Nika napisali o inspiraciji za moj CGP:  "Ker so torte P’cakes prepoznavne po dovršenih in bogatih dekoracijah, smo želeli to poudariti tudi z logotipom. Inspiracija za prvi predlog izhaja iz znaka‘, ki v grafičnem smislu nadomešča izpuščene črke. Tega smo ‘ obrnili in stilizirali tako, da spominja na češnjo, ki se ponavadi uporablja pri ikonografskih upodobitvah tort. Znakovna rešitev je tako češnjica nad znakom P. Češnja na vrhu torte pa v prenesenem pomenu predstavlja tudi piko na i rešitvi, kar se nama je zdelo primerno komunicirati saj imajo torte P’Cakes vselej tudi tisto piko na i. "

petra zorman